TEST

TEST KJELL

Test Kjell.Et verktøy for innbyggerdialog, gode lokalsamfunn og bærekraft

Tenk deg en tjeneste som som knytter lokalsamfunn tettere sammen, som gir oversikt over hva som skjer der folk bor og som korter ned på avstanden mellom innbygger og kommune. Vi ser at nye utfordringer knyttet til moderne kommunikasjon er i ferd med å viske ut skillene mellom verktøy de beste digitale mediehusene benytter og det kommuner trenger til sitt innbyggerarbeid. Innbyggerplattformen bygger på nærmere ti års samarbeid om digital teknologiutvikling med ledende Skandinaviske mediehus og  løfter kommunens innbyggerinvolvering og informasjonsarbeid inn i den mobile tidsalderen.

Fra oppstart til publisering på en uke 

Løsningen for direkte informasjon er første blokk i Innbyggerplattform og kan settes opp på rekordtid. Andre tilgjengelige blokker kan legges til på et senere tidspunkt, slik som sensorinformasjon og åpne data, frivillighet og lokale aktiviteter, renovasjon og måking. 

Her er et eksempel på lynraskt oppsett for oppdragsgivere som er innstilt på å gi lynraske beslutninger og informasjon til våre team.

 

Dag 1

-appinformasjon, teknisk informasjon, navn, grafiske elementer, utviklerkonto og annet.

i

Dag 1 - 6

Oppstart på arbeidet knyttet til identifisering av innholdskilder, menystruktur og interne prosesser slik som ansvar og rutiner ved bruk, forankring hos kommunen samt planlegging av lansering.

 

Dag 1 - 4

Oppsett, teknisk bygging. Vi gir i løpet av noen korte dager oppdragsgiver tilgang til en tidlig versjon for intern testing og opplæring. Godkjenning og klargjøring for publisering.

Dag 3-5

Opplæring, innholdsorganisering og appstruktur

Dag 4-5

Publisering på Appstore. Normalt 3-5 dager behandlingstid. Google-godkjenning går gjerne betydelig raskere.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Atea Norge

Thomas.Sjoberg@atea.no
+47 22 09 50 00

Brynsalleen 2
0667 Oslo

Vil du vite hvordan app'en funker? Last ned Sandefjords versjon her: